Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Cinayet Zanlısı Urfa’da Sahte Kimlikle Yakalandı

Cinayet Zanlısı Urfa’da Sahte Kimlikle Yakalandı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Adana ve Ankara’da 2 yıl önce 1 polisin şehit edildiği ve 1 vatandaşın ölümüyle sonuçlanan ve 1 polisin yaralandığı olayın cinayet zanlısı Şanlıurfa’da yapılan operasyonla yakalandı.

Emniyetten yapılan açıklamada:”Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği görevlilerince, Ateşli Silahla Kasten Öldürme olayı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında:23.07.2019 günü saat: 22:40 sıralarında Adana ili Yüreğir ilçesi Levent Mahallesinde meydana gelen olayda B. E. isimli şahıs kimliği belirsiz bir şahıs tarafından ateşli silah ile öldürülmüş ve şahıs olay yerinden kaçarak uzaklaşmıştır.Konu ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştirilen şahsın olay yerinden kaçtığı araç tespit edilerek aracın Şanlıurfa ili istikametine gittiğinin tespit edilmesi üzerine Adana ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerinin yapmış olduğu ortak operasyonda olayda silahı kullanan E.G. isimli şahıs Şanlıurfa ili uygulama noktasında yakalanmış, devam eden operasyonda olay yerinde olduğu tespit edilen şahsın ise Şanlıurfa ilinde saklandığı bilgisinin edinilmesi üzerine şahıs saklanmış olduğu evde yakalanmış kendisini İ.E. olarak tanıtan şahsın sahte kimlik kullandığı ve şahsın 2017 yılında Ankara ili Kahraman Kazan İlçesinde bir Polis Memurunun Şehit edilmesi, bir polis Memurunun yaralanması ve bir vatandaşın öldürülmesi olayının şüphelisi A. G. isimli şahıs olduğunun tespit edilmesi üzerine şahıs yakalanarak Şanlıurfa Cinayet Büro Amirliğine intikal ettirilmiştir.”Denildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan