Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Aksoy Sahada Çalışmaları İnceledi

Başkan Aksoy Sahada Çalışmaları İnceledi

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatlarıyla hızlı bir şekilde çalışan ekipler, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde başlatılan parke ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.
Göreve geldiği günden bu yana Bozova İlçesinin eksikliklerini bir bir tespit edip çalışma başlatan Belediye Başkanı Suphi Aksoy takdirle karşılanıyor. Bozova için her zaman sahada olan Başkan Suphi Aksoy yanındakilerle birlikte İlçede yapılan çalışmaları inceledi.
Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda yollar parke taşıyla döşenirken, ana yollarda da iyileştirme çalışmaları hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor.
Bozova’nın her şeyin en güzeline layık olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Aksoy, ‘’ekiplerimiz tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi’nde devam eden parke ve kaldırım çalışmalarımızı sahadaki arkadaşlarımızla birlikte inceledik. İlçede yaşayan vatandaşların istekleri ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bozova halkı her şeyin en güzeline layık, bizlerde onlar için en güzelini ve en iyisini yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan