Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Albayrak,Yol Yapım Çalışmalarını Yerinde İnceledi (VİDEOLU)

Başkan Albayrak,Yol Yapım Çalışmalarını Yerinde İnceledi (VİDEOLU)

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Birecik ile Halfeti arasında devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Albayrak, Karayolları ekipleri tarafından Birecik ile Halfeti arasında devam eden yol yapım çalışmalarını yerince inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yol yapım çalışmalarını incelerken bir süre işçilerle sohbet ederek, kolaylıklar diledi.

Başkan Albayrak, “Göreve geldiğimizden bu yana Halfeti’mizin sorunlarını tespit ederek ivedilikle çözme konusunda durmadan çalışıyoruz. Seçimlerden önceki en önemli vaadimiz; Halfeti’nin otoban bağlantısını gerçekleştirmekti. Bu vaadimizin gerçekleşmesi için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 3 ay önce ihalesi yapılan yaklaşık 14 milyon TL’lik maliyeti olan 35 kilometrelik asfalt yol çalışmamızın önemli bir bölümünü bitirmiş durumdayız. Yol projemizin tamamlanmasıyla mevcut genişliği 6 metrelik olan yol, 16 metrelik genişliğe kavuşacak, gidiş-geliş olarak çift yönlü ulaşım sağlanacak. Karayolları müteahhit firma yetkilileriyle yaptığımız görüşmede, bayramdan önce eski Halfeti yeni Halfeti arasındaki 10 kilometrelik yolun asfalt seriminin bitirilmesi konusunda gerekli talimatlar verildi. Eski Halfeti ile yeni Halfeti arasındaki 10 kilometrelik yol tamamlandıktan sonra Birecik’e kadar olan yol çalışması devam edecek. 3 ay içerisinde Halfeti – Birecik arasındaki 25 kilometrelik otoban bağlantı yolunun tamamlanmasını bekliyoruz. En büyük temennimiz yolumuzun bir an önce tamamlanması ve hizmete sunulması. Malumunuz geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda ciddi bir turizm hareketliliği yaşadık. Kurban Bayramı’nda da büyük bir turizm hareketliliği bekliyoruz. İnşallah bu bayramda ziyaretçilerimiz İlçemize daha rahat ve güvenli bir ulaşım sağlayacaklar. Bu vesileyle ihale sürecinden, yolun yapımı ve tamamlanma aşamasına kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan