Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / “Su ürünlerimizin Çin’e ihracatının önündeki engelleri kaldırdık”

“Su ürünlerimizin Çin’e ihracatının önündeki engelleri kaldırdık”

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, su ürünleri üreticilerimize müjde vererek, su ürünlerimizin Çin’e ihracatının önündeki engellerin kalmdırıldığını söyledi.

250 milyon dolarlık bir pazarın daha kapıları üreticimiz için açılmış oldu

“Bir güzel haber de Su Ürünleri üreticilerimiz için” diyen ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, “Su Ürünlerimizin Çin’e ihracatının önündeki engelleri kaldırdık. Türkiye’nin bu alandaki ihracatı 80 milyon dolar iken Çin’le birlikte 250 milyon dolarlık bir pazarın daha kapıları üreticimiz için açılmış oldu. Hayırlı olsun” dedi.

 

 

AKNH Müze Ekibi üyelerini Büyükelçilikte

Büyükelçi Emin Önen, bu arada Türkiye’deki müzelerin Çinli turistlere tanıtımı konusunda çalışmalar gerçekleştiren AKNH Müze Ekibi üyelerini Büyükelçilik konutunda kabul ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve gerçekleştirilecek ortak projeler üzerinde istişarelerde bulundu.

 

 

Bir sevindirici haber de finans sektöründen

 

ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, “Çin Kalkınma Bankası’ndan, Türkiye Sınai Kalkınma Bankasına $200 milyon tutarında kredi anlaşması sağlandı. Üretim finansmanı, KOBİ, enerji, altyapı, sağlık ve eğitim projelerinde kullanılacak bu kaynak ülkemize hayırlı olsun” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

 

 

Yavru kanaryalar maça hazır

 

Pazar gününde çocukları ve arkadaşları ile basketbol oynayan ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, “Vatandaşlarımız ve mesai arkadaşlarımızla birlikte keyifli bir basketbol maçı yaptık” diyerek herkese huzurlu ve mutlu bir Pazar temennisinde bulunmuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan