Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa’yı Tanıtım Çalışmaları Sürüyor

Şanlıurfa’yı Tanıtım Çalışmaları Sürüyor

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 yılının Göbeklitepe yılı ilan edilmesinden sonra Şanlıurfa’ya yerli ve yabancı turist akını devam ediyor.

Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ana hissedarı olduğu Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş. Şanlıurfa’nın yurtdışında da tanınırlığını ve bilinirliğini arttırmak ve yurt dışından gelen ziyaretçilerin arttırılması için çalışmalarına devam ediyor. Bölgemize tur seferleri düzenlemek, turizm potansiyelini yerinde görmek ve kendi ülkelerinden bölgeye turist akışını sağlamak amacıyla Malezya, Fransa, Rusya, ABD, İtalya, Avusturalya, Singapur ve Hindistan ülkalarinden toplamda 19 Acentenin katıldığı Tanıtım Turu düzenlendi. Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman illerini kapsayan Tanıtım Turuna Türkiye’den 2 acente eşlik etti. Somut olmayan kültürel miras listesinde yer alan Sıra Gecesi ile başlayan Urfa gezisinde Müzeler, Göbeklitepe, Balıklıgöl ve Tarihi çarşıları gezilerek Şanlıurfa’nın tarihi, kültürü ve mimarisini içeren tur rotaları sunuldu.
Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan