Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / AK Parti MKYK üyesi Polat’tan Suruç’a Çıkarma

AK Parti MKYK üyesi Polat’tan Suruç’a Çıkarma

Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat,Suruç Belediyesine Kayyum olarak atanan Kaymakam Kenan Akataş’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu,yeni görevinde başarılar diledi.

Ruha Haber Ajansı/RHA)- Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Suruç Belediyesine Kayyum olarak atanan Kaymakam Kenan Akataş’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu,yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Vildan Polat,Suruç ilçesini ziyaret ederek Kayyum olarak atanan Kaymamak Kenan Aktaş ve Ak Parti ilçe teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

Polat, burada yaptığı konuşmada, ülkenin birliği ve beraberliği, vatanın bütünlüğü için gayret göstereceklerini kaydederek, ülkede Türk’üyle, Kürt’üyle, Ailevi’siyle, Sünni’siyle herkesin bir arada yaşadığını ve yaşamaya devam edeceğini belirtti.

AK Parti ilçe teşkilatını da ziyaret eden MKYK Üyesi Vildan Polat, İlçe teşkilatıyla gerçekleştirilen toplantıda ilçenin başta istihdam, sağlık ve tarım olmak üzere bir çok konu hakkında istişarelerde bulunarak notlar aldı.ilçenin talep ve ihtiyaçlarını çözümü konusunda gerekli girişimlerde bulunacaklarının altını çizdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan