Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Vatan Der Genel Başkan Yardımcılığına Sertaç Kaya Getirildi

Vatan Der Genel Başkan Yardımcılığına Sertaç Kaya Getirildi

Vatan Der olağan kongresinde Genel başkan Murat Demirkan Güven tazelerken,Siyasi Hukuk İşleri Genel başkan yardımcılıgına iş adamı ekonomist çiftçi Sertaç Kaya getirildi

Kongre sonrası açıklamalar bulunan genel başkan yardımcısı kaya ; Derneğimiz, halkımızın yoğun istek ve ihtiyaçlarından dolayı gönüllü birlikteliğin sonucunda halkımıza ve vatanımıza hizmet etmek için kurulmuştur. Vatan dedik çünkü bizler vatanımızı çok seviyoruz Vizyon ve Misyon olarak ülke kalkınmasındaki dinamiklerin içerisinde bulunmayı arzulayan bir gönüllü birliktelik hareketiyiz. Toplumumuzun eğitimde bilgi ve bilinç seviyesini yükseltmeye gayret ediyoruz. İnançlı, ilimli ve ahlaklı bireyler yetişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Sizlerinde bildiği gibi geçmişte ecdadımızın yapılanmasında önemli bir mihenk taşı olan vakıflar ve dernekler içinde bulundukları toplumu hem maddi hemde manevi açıdan yüzyıllarca refah seviyesinde tutmuşlardır. Bizlerde ecdadımızı örnek alarak inançlı,ilimli,ahlaklı ve güçlü bir toplum inşa etmek, inancımızın bizlere öğrettiği sevgi ve kardeşliği yaymak için çalışmaktayız. Hiçbir menfaat karşılık gözetmeksizin,sadece Allâh rızâsı için sizlerin hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Sizlerde,bizlere destek olun ve hep beraber,birlik ve beraberlik içersinde bu güzel Ülkemizi geçmişte ecdadımızın ulaştırdığı muhasır medeniyet çizgisine ulaştıralım. İşte bu yola sevdalı, bu yola gönül vermiş, her birinin gönlü hizmet için yanan, zoru zor olarak görmeyen ve azimkâr kişiliği olan kıymetli Genel başkanımız Murat Demirkan ve kurucu üyelerimiz ile birlikte sizleride aramızda görmekten ve bu şerefli yolda birlikte yürümekten mutluluk duyarız. UNUTMAYIN Kİ, BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.
Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan