Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Fakıbaba,” Başkan Kuş’un Çalışmalarını Begeniyorum”

Fakıbaba,” Başkan Kuş’un Çalışmalarını Begeniyorum”

Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuşu makamında ziyaret edip yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundular

 

Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuşu makamında ziyaret edip yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundular. Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbabayı Eyyübiye Belediyesi Yerel Yönetimler Konağında ağırlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar konusunda Eski Bakan Fakıbaba ile istişarelerde bulundu. Başkan Kuşun çalışmalarını takip ettiğini ve çalışmalarını beğendiğini söyleyen Eski Bakan Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba Eyyübiye için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kuş ise Bakan Fakıbabaya teşekkür edip Sağ olsun kendileri Eyyübiyenin dertleriyle dertlenen birisi. İlçemiz ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Projelerimiz konusunda kendisinden destek istedik. Sağ olsun bizleri kırmadı. Kendilerine teşekkür ederim dedi.

Başkan Kuşun başarılı işlere imza attığını söyleyen Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref FakıbabaUrfa deyince aklımıza ilk Eyyübiye gelir. Eyyübiye Urfanın kalbi beyni ve merkezidir. Eski Urfada herşey dönüyor bizler de Başkanımızı ziyaret ettik. Sağolsun kendileri bize zaman ayırdı. Eyyübiye için ne yapabiliriz ne edebiliriz şeklinde istişare ettik. Mehmet Kuşu gerçekten sevdiği bir ağabeyi olarak başarılı işler yapıyor ve yapmaya da devam edecek inşallah. İnanıyorum ki Eyyübiyenin önünü daha fazla bir şekilde açacaktır. Bizler de elimizden geldiği kadar da her zaman destek vereceğim. Ankaradaki tüm problemlerini çözmek için var gücümüzle çalışacağız. dedi.

Eski Bakan Fakıbabaya teşekkür eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise şunları söyledi Sayın Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba sağ olsun bizleri ziyaret ettiler. Eyyübiyenin sıkıntıları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Eski Belediye Başkanımız olması münasebetiyle tecrübelerinden istifade ettik. Eyyübiyenin sıkıntılarını kendilerine ifade ettik. Bundan 2 ay önce bazı mahallelerimizde yeşil alan ve park sıkıntısı olduğunu kendilerine ifade ettiğimizde sağ olsun bizleri direk bakan beyle görüştürdü. Eyyübiyeyi bizden daha çok düşünüyor. Eyyübiyenin dertleriyle dertlenen Bakanımız. İnşallah projeler noktasında da kendisinden Ankarada daha fazla destek göreceğiz. Allah kendisinden razı olsun

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan