Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / “Çözmemizi istemeyenler gitmemizi isteyen insanlardır”

“Çözmemizi istemeyenler gitmemizi isteyen insanlardır”

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Nihat Çakır önceki gün Şanlıurfaspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Nihat Çakır önceki gün Edessa TV’de Hüseyin Gürses’in sunduğu ‘Santra’ programına katıldı. Kulüp Başkanı Nihat Çakır, gazeteciler Ömer Dodanlı, Mehmet Ağaslan, ve Mehmet Salih Şansal’ın sorularını yanıtladı.

Kulüp Başkanı Çakır gelinen süreçlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Çakır’ın açıklamalarından satır başları:

Totaldeki yerli ve yabancı futbolcu alacaklarını 6-7 milyon liraya kadar düşürülmesini sağladık. Bu paranın yüzde 75’ini Valimiz ve Zeynel Başkan taahhüt etti. Geriye kalan paranın da temin edileceği noktasında umudumuzu koruyoruz. Sıcak para hazır olduğu anda oyunculardan vekaletname alacağız.

Bu parayı bize vermesinler. Bir Vali yardımcısı görevlendirilsin, onun gözetiminde ödemeler yapılsın.

Önümüzdeki 1 ay içerisinde yabancı oyuncularla ilgili problemi halletmemiz lazım. Aksi halde FİFA Urfaspor’un BAL Ligi’ne düşürülmesini talep edebilir. Yabancı oyunculara teklifimizi sunduk. Bunu kabul etmedikleri takdirde Kulübün kapanacağını, dolayısıyla beş kuruş para alamayacaklarını ifade ettik.

Bu işi çözersek bir sinerji yaratmış oluruz.  Önümüz açılırız

Oyuncu alacakları ile ilgili problemi halledersek, yönetici alacaklarının çözümü kolaylaşır. Onlara bakın elin yabancıları Kulüp kurtulsun diye şu kadar paradan vazgeçti. Siz hala neyi peşindesiniz deriz.  O zaman Urfa‘da rahatça dolaşabiliyorlarsa helal olsun.

Yerli oyuncuların problem oluşturacağını sanmıyorum. Teklifimize yanaşmadıkları takdirde hazır bir takımın ( Karaköprü) olduğunu, Urfa’nın yüzünü nereye döneceğini iyi biliyorlar.

Urfalıların kendi kulübünü sahiplenmesi çok önemli. Bunu gördüğümüzü söyleyemeyiz. Sanki bir kabullenilmişlik var.

Urfaspor’un kurtarılması noktasında ne kadar samimiyiz? Buna karar vermeliyiz.

Trabzonspor, Bursaspor, Samsunspor ve Kocaelispor çok daha büyük borçları yapılandırdı. Biz eğer 2 milyonluk şehir olarak 6-7 milyon lirayı bulamıyor, kentin en önemli markası olan Urfaspor’u kapatıyorsak bu sadece bizim değil, tüm Urfa’nın ayıbı olur.

Çözmemizi istemeyenler gitmemizi isteyen insanlardır.

Deplasman giderlerimizi, tesislerin yemek ihtiyacımızı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi karşılıyor. Bu anlamda Zeynel Başkana teşekkür ediyorum”

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan