Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / TMSF, Şanlıurfa’da bulunan şirketi satışa çıkardı! Şirket için muhammen bedel 23 milyon TL
TMSF, Şanlıurfa'da bulunan şirketi satışa çıkardı! Şirket için muhammen bedel 23 milyon TL

TMSF, Şanlıurfa’da bulunan şirketi satışa çıkardı! Şirket için muhammen bedel 23 milyon TL

(RHA AJANS/RHA) – Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ufuk Boru Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ufuk Boru Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile Nurkay Makine Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı.
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan iki ayrı ilana göre, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesinde bulunan ve Ufuk Boru Sanayi ve Ticaret AŞ'nin sahip olduğu  Şanlıurfa Ufuk Boru Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Şanlıurfa OSB'de 41,716 metrekare alanlı fabrika binası, idare binası müştemilatı, ekipmanlar, demirbaş ve iş makineleri ile hak ve varlıklardan oluşuyor.
UFUK BORU İÇİN MUHAMMEN BEDEL 23.1 MİLYON TLMuhammen bedeli 23.1 milyon TL olarak belirlenen iktisadi ve ticari bütünlüğün 8 Aralık'ta yapılacak ihalesi için 7 Aralık'a kadar teklif verilebilecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan