Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor taraftarları: Sen ne anlatıyorsun Alper bey takım bal ligine doğru yol almış!
Şanlıurfaspor taraftarları: Sen ne anlatıyorsun Alper bey takım bal ligine doğru yol almış!

Şanlıurfaspor taraftarları: Sen ne anlatıyorsun Alper bey takım bal ligine doğru yol almış!

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfaspor taraftarları sosyal medya üzerinden teknik direktör Mustafa Alper Avcı’ya tepki gösterdi.
Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor adım adım 3.Lig'e ilerliyor.
 
Transfer yasağı kalkan ve sezona “ligde kalma” parolası ile başlayan Şanlıurfaspor, şu sıralar adeta parolasından uzak kalmış görünüyor. Ligin son sırasında yer alan ve sadece 2 puanı bulunan Şanlıurfaspor’un ligde kalmak için işi hiç kolay görünmüyor. Bilindiği üzere Şanlıurfaspor, sezona 25 futbolcuyu transfer ederek başlamıştı. Şu anda 3’üncü hoca ile yola devam eden Şanlıurfaspor’da teknik direktör Mustafa Alper Avcı’ya tepkiler sürüyor.
Önceki gün kulübün resmi sosyal medya hesabından teknik direktör Mustafa Alper Avcı açıklama yaptı. Mustafa Alper Avcı, açıklamasında ilerleyen yıllarda hedeflerinin Süper Lig olduğunu söylese de taraftarlar açıklamayı samimi bulmadı.
 
Şanlıurfasporlu taraftarlar, teknik direktör Mustafa Alper Avcı’ya sosyal medyadan tepki gösterdi:
İşte o tepkiler:
Futbol Sevdalısı: Sen ne anlatıyorsun Alper bey takım bal ligine doğru yol almış biran önce Şanlıurfaspor seni yollar inşallah. Altay’da bu durumdayken yolladılar takımın durumu şuan PTT ligde. Önleminizi alın biran önce.
Aslanizm: Ya kardeşim git Allah aşkına, sen git kumla oyna
İlyas Gür: Tablo öyle demiyor ama!
Mustafa Çalışkan: Önümüzdeki yılları geç sen hoca. İki üç haftayı görebilirsen başarıdır senin ve o kenetlenmiş arkadaşların için.
Sergenin Koruması: He he her maç en az 4 tane yiyorsunuz bu gidişle ilk yarı bitiminde küme düşmeniz kesinleşir.
Ömer Faruk Temir: Hoca boş martaval okuma çık deki arkadaşlar biz bu bu nedenden dolayı başarılı olamıyoruz. Sen oyun düzenini sorgula rakibin 12 maçta toplam 9 gol atmış bu takım ne hikmetse bize 5 gol atıyor. Acaba senin takım üzerinde ne kadar etkin var. Sen gelip geçicisin ama Şanlıurfaspor taraftarı her zaman takımın yanındadır.
Ramazan Bülte: Şakamı yapsunuzz yoksa dalgamı geçysunuzz belı degıll. urfanın bır geçmışı varr insan o geçmışe saygı duyarrr. ben şahsımm urfadan bır karma çıkarsam valahh şimdıye kadar en az 5 galibyet almıştımm.. tek sözumm varr herkes kendıne yakışanı yaparr. sayglarımlaa.??
Nedim Gül: Hadi bakalim. Siz biran önce galibiyetler almaya başlayın hoca. Sonra millete laf yetiştirirsiniz.
Ferid Mermertaş: Hoca önce senin ne başarın var onu söyle kadroda 1 forvet ile oynuyorsun o forvet gol atıyor sen adamı dışarı alıyorsun.
Ayşe Alkan: Süper lig mi hele siz 2. Lige galibiyet alin sonra.
Vahap Kan: Bu yönetim ile bu kadar, Urfasporun vay haline. Yönetim İSTİFA
Mehmet Şükrü Baruğ: İyi bir hoca olsaydın 1 puan alırdın hani nerde
Furkan Aybar: Bırak bu işleri hoca sen her hafta 5 yeme biz senden süper lig sözü istemiyoruz..
Ömer Aydoğdu: Hoca biz hep burdayız sen işine gelmeyince gidersin bir galibiyetin yok çıkmış birde Urfalılara laf soyluyor beni eleştirmeyin diyorsun hangi başarına.
Nuri Çoban: Kabahat senin değil .seni getirende ..beraber defolup gidin ..bundan daha kötü olmaz. Kuklacilar
 
 
 
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan