Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat’tan yeni yıl mesajı
AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat'tan yeni yıl mesajı

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat’tan yeni yıl mesajı

Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.
Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı. MKYK Üyesi Polat yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; "Kıymetli hemşehrilerim, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Yeni miladi yılın, aziz milletimiz başta olmak üzere bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.
Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeni beklentiler ve umut demektir. 2020 yılı malum Covid-19 salgını, depremler, felaketler ve bir çok üzücü hadisenin yaşandığı, çok zor ve sancılı bir yıl olarak hafızalarımızda yerini aldı.
2021 yılını öncelikle insanlığa sağlık ve barış getirmesini temenni ediyorum. Geride bıraktığımız yılda ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına AK Parti olarak önemli adımlar attık. Salgında birçok ülke büyük ekonomik krizler yaşarken Türkiye ekonomik büyümesini istikrarlı bir şekilde devam ettirdi. Her zaman belirttiğimiz gibi, bizim en büyük gücümüz birliğimiz ve dayanışmamızdır. Bunun için her fırsatta "bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" diyoruz. İnşallah 2021 yılı, ekonomi ve hukuk alanında yapacağımız reformlar ve daha güçlü bir ekonomi ile daha istikrarlı ve başarılı bir yıl geçirmemizi sağlayacak ve bununla beraber bunca yıldır verdiğimiz mücadelelerin, yaptığımız fedakârlıkların, harcadığımız emeklerin meyvelerini toplamaya başladığımız bir yıl olacaktır..2021 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık, barış, huzur, esenlik ve refah getirmesi temennisiyle, tüm hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Türkiye Şampiyonu Şanlıurfa’dan

Türkiye atıcılık federasyonun Mersin ilinde düzenlediği yarışmada 10-15 Ocak Tarihleri arasında Türkiye şampiyonası elemesi yarışmasında 53 sporcu arasından 4. olarak Türkiye şampiyonasına hak kazanan Şanlıurfalı Tohm sporcusu Mahmut İpekçioğlu 08-13 Mart tarihlerinde Mersin ilinde yapılan Türkiye Şampiyonasında Yıldız A erkekler grubunda Türkiye Şampiyonu oldu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan