Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Urfa’da görev yapan Şeyma öğretmen ve kardeşini öldürmüştü! 2 kez müebbet hapse çarptırıldı
Urfa'da görev yapan Şeyma öğretmen ve kardeşini öldürmüştü! 2 kez müebbet hapse çarptırıldı

Urfa’da görev yapan Şeyma öğretmen ve kardeşini öldürmüştü! 2 kez müebbet hapse çarptırıldı

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa Eyyübiye Mutlukaya İlkokulu'nda görev yapan Şeyma Sarı ile kardeşi Tuğba Sarı’yı öldüren Muzaffer Canpolat'ın cezası belli oldu. Mahkeme zanlıya 2 kez müebbet hapis cezası verdi.
Olay, 27 Haziran 2019 Perşembe günü, Selçuklu ilçesi Binkonut Mahallesi Revan Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi.
OLAY
İddiaya göre, "Sizinle konuşmamız gereken konu var. Konuşup, halledelim" diyen Canpolat'a, Hacer Sarı, "Bizim, sizinle konuşacağımız bir şey yok" yanıtını verdi. Bu sırada kendilerine yaklaşan Canpolat'ı itti. Canpolat da arkasında gizlediği tabancayı çekip, Hacer Sarı'yı başından vurdu. Bunun üzerine Şeyma ve kardeşi Tuğba Sarı (18), evin içine kaçtı. Peşlerinden içeri giren Muzaffer Canpolat, odaya saklanan Şeyma Sarı ile salona saklanan Tuğba Sarı'ya da ateş etti. Şanlıurfa Eyyübiye Mutlukaya İlkokulu'nda görev yapan Şeyma Sarı ile kardeşi Tuğba Sarı, hayatını kaybetti. Başından yaralanan ve uzun süre yoğun bakım ünitesinde kalan anne Hacer Sarı ise tedavisinin ardından taburcu oldu.
Şanlıurfa Eyyübiye Mutlukaya İlkokulu'nda görev yapan Şeyma Sarı ile kardeşi Tuğba Sarı’yı öldüren Muzaffer Canpolat'ın cezası belli oldu. Mahkeme zanlıya 2 kez müebbet hapis cezası verdi. Ayrıca iki kız kardeşin anneleri Hacer Sarı'yı ağır yaraladığı içinde 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 15 yıl, 'konut dokunulmazlığı' suçundan 2 yıl, 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanununa muhalefetten de 1 yıl hapis cezası ile 30 gün karşılığı olarak 600 lira para cezası daha verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Rose Ekol Medya Grubu Görkemli Açılışla Hizmete Devam Ediyor

Rose Ekol Medya Grubu yeni çalışma ofisinin açılışı büyük bir coşku ile gerçekleşti. Açılış törenine Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Edibe Sözen, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç gibi önemli isimler de katılım sağladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan