Anasayfa / TÜM HABERLER / EĞİTİM / Maske ve Sosyal Mesafeyi Hiçe Saydılar
Maske ve Sosyal Mesafeyi Hiçe Saydılar

Maske ve Sosyal Mesafeyi Hiçe Saydılar

(RHA Ajans/RHA)-Ülkede vaka sayıları tekrar yükselmesine rağmen, Şanlıurfa’da özel bir okulun etkinliğinde maske ve sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü.

Ülkede vaka sayıları tekrar yükselmesine rağmen, Şanlıurfa’da özel bir okulun etkinliğinde maske ve sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü.
Türkiye’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında vaka sayıları tekrar yükselişe geçerken, yetkililer, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması için vatandaşa uyarılarda bulunuyor.
Tüm yapılan uyarılara rağmen Şanlıurfa'da özel bir okulun düzenlediği etkinlikte sosyal mesafe ve maske kuralını hiçe sayması dikkat çekiyor.
Özel okulda yaşanan bu etkinliğin oluşturduğu vurdumduymazlık ve yoğunluk ise bir marifetmiş gibi basına servis edildi.
İŞTE BASINA SERVİS EDİLEN O METİN
'Özel Urfa Çamlıca Koleji'nin düzenlediği İkindi Çayı etkinliği 3 Nisan Cumartesi günü 15.00-18.00 saatleri arası yoğun ilgi ile gerçekleşti. Halka açık düzenlenen etkinlikte canlı müzik, uçurtma şenliği, zeka oyunları, resim çalışması, futbol, voleybol, basketbol gibi eğlenceler ile misafirler açık alanda aileleri ve dostları ile keyifli vakit geçirdiler.Açık büfe ikramlar ve çay eşliğinde doğanın tadını çıkaran misafirler geniş ve açık alanda böyle etkinliklerin pandemi sürecinde iyi geldiğini ve tekrarlanması gerektiğini ifade ederek memnun bir şekilde etkinlikten ayrıldılar.''

Advert

İlginizi Çekebilir

Haliliye’de TYT-AYT Kursu Kayıtları Başladı-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan