Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Tam kapanmaya saatler kaldı: Şanlıurfalı vatandaşlar pazara akın etti
Tam kapanmaya saatler kaldı: Şanlıurfalı vatandaşlar pazara akın etti

Tam kapanmaya saatler kaldı: Şanlıurfalı vatandaşlar pazara akın etti

(RHA AJANS/RHA) – 17 gün sürecek olan tam kapanmaya saatler kala Şanlıurfalı vatandaşlar semt pazarlarına akın etti. Semt pazarlarının da kısıtlama boyunca kapalı olacak olmasından dolayı vatandaşlar Pazar telaşına düştü.
Şanlıurfa’da ve tüm illerde uygulanacak olan 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi pazarlarda yoğunluk yaşandı. 17 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar pazar yerinde yoğunluk oluşturdu.
SOSYAL MESAFE KURALI HİÇE SAYILDI
Vatandaşlar kısıtlama öncesi evlerindeki eksiklikleri gidermek için pazar alışverişi yaptı. Perşembe günleri kurulan semt pazarı yoğun günlerinden birisini yaşadı. Pazar yerinden her ne kadar maske ve hijyen kuralına dikkat edilse de, yoğunluk nedeni ile mesafe kurallarına uyulmadı.
İçişleri Bakanlığı'nca gönderilen genelge gereği, kısıtlama Perşembe günü saat 17.00'de başlayıp 17 Mayıs'ta sona erecek.
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

CHP’li Karadağ, ücretli öğretmenlere kadro istedi

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, ücretli öğretmenlerin kadrolu öğretmenlerle eşit haklara sahip olması gerektiğine dikkat çekerek, “Ücretli öğretmenlik uygulaması anayasanın eşitlik ilkesine aykırıdır. Kadro düzenlemeleri acilen yapılmalıdır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan