Anasayfa / TÜM HABERLER / EĞİTİM / Şanlıurfa Eyyübiye Atatürk Anadolu Lisesi’nden yeni bir etwınnıng projesi
Şanlıurfa Eyyübiye Atatürk Anadolu Lisesi'nden yeni bir etwınnıng projesi

Şanlıurfa Eyyübiye Atatürk Anadolu Lisesi’nden yeni bir etwınnıng projesi

Eğitim ve öğretim alanında çeşitli çalışmalara imza atan Şanlıurfa Eyyübiye Atatürk Anadolu Lisesi, çevre temalı önemli bir eTwinning Projesine imza attı
Eğitim ve öğretim alanında çeşitli çalışmalara imza atan Şanlıurfa Atatürk Anadolu Lisesi çevre ve ağaçlandırma konulu ”Plant Your Future” (Geleceğinizi dikin) adlı önemli bir eTwinning projesi başlattı.
DOĞA İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMAÇLANMAKTADIR
2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Şanlıurfa Eyyübiye Atatürk Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Tümay SARI DAĞ öncülüğünde ”Plant Your Future” adlı bir eTwinning projesi başlatıldı. Proje hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Barış UÇAR “Dünyada yeşil alanların azalması, havanın kirlenmesi ve temel ihtiyaçlarımızın azalması okulumuzu böyle bir anlamlı proje içerisinde oluşmasına teşvik etti.  Bu proje aracılığıyla doğanın korunması konusunda farkındalık çalışmaları yapıldı.” dedi.
TEKNOLOJİ KONUSUNDA GENÇLER DAHA DA BİLİNÇLENEREK WEB2.0 ARAÇLARI KONUSUNDA GELİŞİM KAYDETMEKTEDİR
Okul Müdürü Barış UÇAR “Okul öğrencileri ile beraber ağaç dikip daha temiz bir hava solunmasına katkıda bulunmaya çalışıldı. Proje boyunca yapılan etkinlikler ile okulun öğrencileri web2.0 araçlarını kullanarak teknoloji konusunda da gelişim kaydettiler. Bu hedefler doğrultusunda proje kurucusu Tümay SARI DAĞ öncülüğünde 9′ u Türkiye’den  1′ i Bulgaristan’dan 10 ortak bir araya gelerek bu eTwinning projesini oluşturdular.” diyerek okul tarafından projeye tam destek verdiklerini belirtti.
BAŞARI YOLUNDA İLERLEDİĞİMİZE İNANIYORUZ 
Proje yürütücüsü ve İngilizce Öğretmeni Tümay SARI DAĞ “Projede görevlendirmek uzere proje ortakları okullarından 4'er öğrenci seçtiler ve proje boyunca tüm ortakların öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde doğanın korunmasına yönelik ağaç dikmek ve web2.0 araçlarıyla ürünler ortaya çıkarmak gibi çeşitli etkinlikler yaptılar. Projenin ortak dili İngilizce olduğu için proje sonucunda öğrenciler hem dillerini geliştirmiş hem de teknoloji kullanımı konusunda ilerlemiş oldular. Projede yabancı ortak da bulunduğu için öğrenciler kendi kültürlerini anlatırken birbirlerinin kültürlerini de öğrenme fırsatı da buldular. İlimizi de temsil eden bu projenin başarı yolunda ilerlediğine inanıyoruz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Haliliye’de TYT-AYT Kursu Kayıtları Başladı-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan