Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Büyükşehir Belediyespor Dolu Dizgin:2-0
Büyükşehir Belediyespor Dolu Dizgin:2-0

Büyükşehir Belediyespor Dolu Dizgin:2-0

Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 2.Grupta, 5.Haftanın maçında temsilcimiz Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor sahasında konuk ettiği Türkoğlu Belediyespor"u 2-0 mağlup etti.
Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 2.Grupta, 5.Haftanın maçında temsilcimiz ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyespor sahasında konuk ettiği Türkoğlu Belediyespor"u 2-0 mağlup etti.
Şanlıurfa ŞUTİM sahasında oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.Maçın ikinci yarısında Büyükşehir Belediyespor daha atak ve baskılı bir oyun sergiledi.Macın 65.Dakikasında Büyükşehir Belediyespor Sinan Kızılay ile bulduğu golle en yakın rakibi Türkoğlu Belediyespor'u 2-0 yenerek puanını 15'e çıkardı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmayı Abdullatif Ayhan yönetti. Bu karşılaşmada Fatih Gümüşok 1. Yardımcı Hakem, Gökhan Karaboğa ise 2. Yardımcı Hakem olurken, müsabakanın Dördüncü Hakem ise Mehmet Can Ölmez oldu.
Türkoğlu Belediyespor'da 1. Özcan Bozan,9. Vedat Aydın,11. Emre Akdağ,13. Mehmet Can Milli,18. Oğuzcan Bekçi,20. Fırat Bozkurt, 6. Ergin Kankal, 10.Kutay Özyıldırım ise Teknik Sorumlu Fethi Çokkeser'den görev bekleyen isimler oldu.
Karşılaşma Türkoğlu Belediyespor'un vuruşu ile başladı.Türkoğlu Belediyespor, maça hızlı başladı, Önemli poazisyonları değerlediremedi.İlk yarı 0-0 sona erdi. Karşılamada ikinci Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'un vuruşu ile başladı. 65.Dakikada Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, Sinan Kızılay golü ile 1-0 öne geçti. 5 dakika uzatma verilen karşılaşmada BelediyespŞanlıurfa Büyükşehir Belediyespor,bir gol daha buldu ve Türkoğlu Belediyespor maçı 2-0 kaybetti.
Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 2.Grupta, geride kalan 5 maçta 5 galibiyet Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, 15 puanla grup şampiyonu oldu. 5 maçta 3 galibiyet alan Türkoğlu Belediyespor ise 9 puanda kaldı ve grubu 2.sırada tamamladı.
Türkoğlu Belediyespor maça, 48. Ali Tokat, 14. Ömer Kesici, 4. Can Taylan,5. Mehmet Can Aslan, 3.Bünyamin Kasal, 8. Hasan Güvendik, 15. Serdar Kılıç, Aykut Taşkınfurat 11.Osman Ersöz, 17. Hasan Tungut,19. Hakan Albayrak ilk 11'i ile başladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan