Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Yıldız’dan açıklama: Görevime devam edeceğim
Yıldız'dan açıklama: Görevime devam edeceğim

Yıldız’dan açıklama: Görevime devam edeceğim

(RHA AJANS/RHA) – Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevini sürdüren Selami yıldız, istifa ettiği yönelik iddialara yönelik açıklama yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevini sürdüren Selami yıldız, istifa ettiği yönelik iddialara yönelik açıklama yaptı.
Ruha Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Yıldız, istifanın söz konusu olmadığını görev değişikliği olduğunu ifade etti.
Yıldız açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
"Kültür ve Turizm Şehri Şanlıurfa'ya hizmet amacıyla yeni kurduğumuz Urfa Kültür ve Bilişim A.Ş'de daha aktif çalışmak için Sn.Başkanımımdan, Genel Sekreter Yardımcılığı görevimden azlimi taleb ettim. Bu bir istifa değil görev değişimidir. Başkan Danışmanı ve UKB'de YK Başkanı olarak görevime devam edeceğim. İdari görevim süresince desteğini esirgemeyen Sn.Başkanıma ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. UKB A.Ş, çalışma arkadaşlarımın, ilgili uzmanların, kurum ve kuruluşların desteği ile kurumumuzun ve #Şanlıurfa'nın marka değeri olacaktır inşallah"

Advert

İlginizi Çekebilir

Memur Sen geleneksel İrfan sohbetlerinin konuğu Günyüzü derneği Başkanı Veysel Toprak oldu

Şanlıurfa Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen tarafından düzenlenen geleneksel İrfan sohbetleri, bu hafta da ilgiyle devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan