Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Altın 2 bin 200 direncinde

Altın 2 bin 200 direncinde

Altın dünkü seansı da yeşilde kapatmayı başararak üst üste üçüncü seansı da kazançla tamamlamış oldu. 2179 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan sarı maden, seans boyu alıcılı bir seyir içerisinde hareket etti. Gü n sonu kapanışını 2194 dolar/ons seviyesinden yapan sarı maden, yüzde 0,7 kazancı hanesine yazmış oldu.

Gümüş de seansı kazançla tamamlayan bir diğer kıymetli maden dört seansın ardından yeşile kapanış yapmış oldu. 24,45 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan beyaz maden, 24,63 dolar/ons seviyesinden kapanış yaparak yüzde 0,8 kazancı hanesine yazdı.

Platin ise dünkü seansta negatif yönde ayrışarak seansın en çok değer kaybı yaşayan kıymetli maden oldu. 905 dolar/onstan seansa başlayan platin, 901 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 0,4 kaybı hanesine yazdı.

Paladyum da seansı kayıpla tamamlayan bir diğer kıymetli maden olurke,966 dolar/onsla son üç haftanın en düşük seviyesini kaydetti. 994 dolar/ons seviyesinden seansa başlayan paladyum,991 dolar/onstan kapanış yaparak yüzde 0,3 kaybı hanesine yazdı.

Kaynak Troy

Hibya Haber Ajansı

Advert

İlginizi Çekebilir

Genel elektrik kesintisi iddialarına Dicle Elektrik’ten yanıt

Dicle Elektrik bazı sosyal medya organlarında bilinçli ve yanıltıcı olarak gündeme getirilen dağıtım bölgesinde genel bir enerji kesintisi yapıldığı iddialarına yönelik açıklama yaptı. Dicle Elektrik yetkilileri yaptıkları açıklamada 10 yılı aşkın süredir kaliteli, kayıpsız ve kesintisiz elektrik vizyonu çerçevesinde bölgeye sağladıkları katkıyı bir kez daha özetleyerek, görevlerinin elektrik dağıtım hizmeti olduğunu ve popülist söylemlerin bu çalışmaları gölgeleyemeyeceğini bir kez daha vurgula

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan