Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Narkoçelik-9 operasyonlarında 1 ton 43 kg uyuşturucu ele geçirildi

Narkoçelik-9 operasyonlarında 1 ton 43 kg uyuşturucu ele geçirildi

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 41 ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 12 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “Narkoçelik-9” operasyonlarında; 1 ton 43 kg uyuşturucu madde ve 387 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda 434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince; 565 ekip, 1.602 personel ve 28 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla İzmir, Samsun, Şanlıurfa, Ankara, Şırnak, Tekirdağ, Malatya, Isparta, Sakarya, Gaziantep, Antalya, Balıkesir, Bursa, Adana, Konya, Mersin, Kocaeli, Diyarbakır, Kırşehir, Kahramanmaraş, Denizli, Osmaniye, Van, İstanbul, Aksaray, Aydın, Batman, Muğla, Afyonkarahisar, Kayseri, Eskişehir, Ordu, Adıyaman, Erzincan, Karaman, Kırklareli, Amasya, Hatay, Kütahya, Rize ve Zonguldak’ta “Narkoçelik-9” operasyonları düzenlendi.

Bakan Yerlikaya,operasyonların devam edeceğini vurgulayarak, “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine ve sokak satıcılarına karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek.” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Advert

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Skandalı: Dağıtılması Gereken Oyuncaklar Pazarda Satıldı İddiası

Bir skandal Şanlıurfa'nın gündemine oturdu: Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan ve çocuklara dağıtılması planlanan oyuncakların, pazarda oyuncakçılarda satıldığı iddia edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan