Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Şanlıurfa’da ATM Çilesi: Ramazan Ayında Uzun Kuyruklar

Şanlıurfa’da ATM Çilesi: Ramazan Ayında Uzun Kuyruklar

Şanlıurfa’da ATM Çilesi: Ramazan Ayında Uzun Kuyruklar

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Devteşti Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, banka ATM’lerinin yetersizliği nedeniyle Ramazan ayında uzun kuyruklarla karşı karşıya kalıyor. Bu duruma tepki gösteren CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şanlıurfa’nın birçok bölgesinde ATM eksikliği yaşandığını vurgulayarak, “Şanlıurfalılar bu Ramazan ayında zamanlarının çoğunu ATM kuyruklarında geçiriyor” ifadelerini kullandı.

Özellikle Açıksu Caddesi’nde bulunan ATM’lerin yoğunluğu, vatandaşları para çekmek için saatlerce kuyrukta beklemeye zorluyor. 50 bin nüfusa sahip Devteşti Mahallesi’nde, ATM sayısının yetersizliği nedeniyle her gün benzer manzaralar yaşanıyor. Vatandaşlar, temel bankacılık işlemlerini yapabilmek için uzun süre beklemek zorunda kalıyorlar.

Şanlıurfa’nın önde gelen sorunlarından biri haline gelen bu durum, vatandaşların mağduriyetine neden oluyor. Ramazan ayında daha da belirgin hale gelen ATM kuyrukları, hem zaman kaybına hem de fiziksel yorgunluğa sebep oluyor.

CHP’li Tanal, paylaşımında Şanlıurfa halkına bu çileyi yaşatanlara sert eleştirilerde bulunarak, “ATM kurmaktan bile aciz olanlara, 31 Mart seçimlerinde ders verilmeli!” çağrısında bulundu. Ayrıca, İstanbul, Şanlıurfa ve Adana Yüreğir’de AKP adayları için oy toplama çalışmaları yürüten kabine üyelerini de eleştirdi ve “Bakanlık koltuğunu boş bıraktınız, görevinizi aksattınız” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, AK Parti’nin seçim çalışmaları için bölgede bulunan kabine üyeleri ve bakanlarının nerede olduğunu sorguladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Skandalı: Dağıtılması Gereken Oyuncaklar Pazarda Satıldı İddiası

Bir skandal Şanlıurfa'nın gündemine oturdu: Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan ve çocuklara dağıtılması planlanan oyuncakların, pazarda oyuncakçılarda satıldığı iddia edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan