Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Turizm Yolu’nda Asfalt Çalışması

Turizm Yolu’nda Asfalt Çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi,  Halil-ül Rahman(Balıklıgöl) ve Eyüp Peygamber makamını birbirine bağlayacak olan  “Kültür ve Turizm Yolu”nda alt yapı çalışmalarını tamamdı. Alt yapı çalışmanın tamamlandığı bölgede Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından asfalt çalışması başlatıldı.

Muradiye, Hacıbayram, Şıhmaksut ve Eyyübiye mahalleleri sınırları içerisinden geçen güzergâhın toplam proje alanı 51.201 metrekare, yol güzergâhında bulunan 476 yapı kamulaştırılarak yıkımı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa turizmine önemli derecede katkı sağlayacak olan proje en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Genel elektrik kesintisi iddialarına Dicle Elektrik’ten yanıt

Dicle Elektrik bazı sosyal medya organlarında bilinçli ve yanıltıcı olarak gündeme getirilen dağıtım bölgesinde genel bir enerji kesintisi yapıldığı iddialarına yönelik açıklama yaptı. Dicle Elektrik yetkilileri yaptıkları açıklamada 10 yılı aşkın süredir kaliteli, kayıpsız ve kesintisiz elektrik vizyonu çerçevesinde bölgeye sağladıkları katkıyı bir kez daha özetleyerek, görevlerinin elektrik dağıtım hizmeti olduğunu ve popülist söylemlerin bu çalışmaları gölgeleyemeyeceğini bir kez daha vurgula

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan