Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / ASKF, sezon öncesi ilçelere çıkarma yaptı

ASKF, sezon öncesi ilçelere çıkarma yaptı

( ŞANLIURFA – RUHAAAJANS ) Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri, sezon öncesi ilçelere çıkarma yaptı. Yönetim, kaymakamlar ve yerel yöneticilerle bir araya gelerek sahaların son durumunu ve kulüplerin sıkıntılarını iletti.

Şanlıurfa ASKF Başkanı ve yönetimi, Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit ve Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Çiftçi’yi ziyaret etti.

Şanlıurfa ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu,”ASKF sezon öncesi ilçelerdeki sahaların ve kulüplerimizin sorunlarını yerinde tespit edip mülki amirlerimize iletiyor. Bugünde Viranşehir kaymakamı Sn. Ömer Çimşit ve Belediye Başkan Yrd. Aslan Çiftçi’yi kaymakamlık makamında ziyaret ederek Viranşehir kulüplerimize güzel haberleri paylaşmak istiyorum: Kulüplerimizin ulaşımda kullanmak için 2 adet minibüs almayı düşünüyor. 4 tane kulübümüze eşit malzeme alımı olacaktır. Viranşehir de 8 tane semt sahası spor toto teşkilat başkanlığından projesi tamamlandı ve yakında mahallelerimiz de yapımına başlanacak. Bütün spor branşlarının alt yapısına yatırım yapılacak. Sporun ülkenin gençliğine çok büyük katkı yapacağını düşünen sayın Viranşehir Kaymakamı ve Öner Çimşit’e spora yaptığı ve yapacağı katkılarından dolayı Şanlıurfa ASKF adına teşekkür ederiz.”ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan