Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / 97 yaşındaki kadının imdadına hayırseverler yetişmeye başladı

97 yaşındaki kadının imdadına hayırseverler yetişmeye başladı

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde bakıma muhtaç Kudret Yılmaz’ın (97) imdadına Ak Parti  Suruç Kadın Kolları  Başkanı Hatice Yumuk ve Şehit Aileleri Derneği yetişti.

Kudret Teyze’nin İmdadına Ak Parti’li Hatice Yumuk Yetişti.Ak Parti kadın Suruç Kadın kolları Başkanı Hatice Yumuk, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ile birlikte Kudret Teyze’nin tedavi sorununa çözüm buldu.

Suruç’ta ölüm kalım savaşı veren 97 yaşındaki Kudret Yılmaz, hayırsever ve resmi kurumların destekleriyle hayata tutunmaya çalışıyor. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Yılmaz’ı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

Yatalak ve felçli olan Yılmazın bugüne kadar kimliği çıkarılmamış. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Suruç Kaymakamlığı yetkilileri, gerekenlerin yapılacağı konusunda gerekli açıklamaları yapmışlardı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan