Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Urfa otobüslerinde filo büyüdü.. Ancak verilen hizmetler yeterli mi?

Urfa otobüslerinde filo büyüdü.. Ancak verilen hizmetler yeterli mi?

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı, toplu taşıma filosunu gençleştirmeye ve büyütmeye devam ediyor.

37 OTOBÜS SATIN ALINMIŞTI

Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan 7 metrelik toplam 37 otobüsten 20’si geçen Ocak ayında törenle seferlere başlamıştı. Geriye kalan 17 otobüs bir süre önce teslim edildi. Resmi işlemleri tamamlanan araçlar seferlere başladı.   Bu araçlar Bağlarbaşı, Sigorta, Eyyübiye, Maşuk, Güzelşehir ve Süleymaniye hatlarında vatandaşlara ulaşım hizmeti veriyor.

GÜNDE 200 BİN KİŞİ TAŞINIYOR

Yeni araçların hatlara verilmesiyle birlikte ekonomi ömrünü tamamlamış bazı araçlar filo dışına çıkarıldı ve böylece otobüslerde gençleşme projesine gidildi.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, BELSAN vasıtasıyla hafta içi günde 200 binin üzerinde kişiye hizmet veriyor.TEMSA’nın ürettiği 37 Opalin City’le birlikte toplu taşıma filosundaki toplam araç sayısı 326’ya yükseldi.

VATANDAŞLAR SAYIDAN MEMNUN HİZMETTEN DEĞİL!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ulaşımda araç sayını arttıradursun, ancak vatandaşlar sayıdan memnun olurken verilen hizmetten pek memnun değil. Öyle ki belediye otobüslerinde semtler arası ayrıl yapılıyor ve tabiri caizse adamına göre muamele yapılıyor. Şanlıurfa’nın sıcak ve kavurucu sıcaklarında şahsi aracı olmayıp otobüse binmek zorunda kalana vatandaşlar Karaköprü yönünde hiçbir sıkıntı yaşamazken Eyyübiye otobüsünde ise durum içler acısı…Karaköprü otobüslerinde  durum soğuk deposu tarzında iken, Eyyübiye otobüslerinde ise yolcular pencereleri açıp serinlemenin peşindeler. Hal böyle olunca belediye sadece sayıyı arttırıyor ancak hizmette hala eşitsizlik devam ediyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan