Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Çiftçi: Şanlıurfasporumuzun durumu zaman alacaktır

Çiftçi: Şanlıurfasporumuzun durumu zaman alacaktır

( ŞANLIURFA – RHA ) 2016-2017 Sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor, birtakım şike olayları nedeniyle ligden düştü. Gaziantepspor BB Spor ve Manispor’da oynayan bazı futbolcuların şike yaptığı iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Şanlıurfaspor yönetimi ve yerel idareciler, TFF’nin yolunu tuttu.

Sarı yeşilli ekibin 2. Lige düşüşünden sonra kulüp yetkilileri tarafından ortaya flaş bir iddia atıldı. İddiaya göre, TFF 1. Lig’de oynanan son karşılaşmalarda Gaziantep BB Spor ve Manisaspor’da  forma giyen bazı oyuncuların şike yaptıkları iddia edildi. Kısa bir süre sonra youtube’de kulüp yetkilileri ve futbolcuların ses kayıtları ortaya çıktı. İşi hukuki sürece götüren Şanlıurfaspor TFF’ye başvurdu. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan konu ile ilgili kesin bir açıklama gelmezken konunun takipçisi olacaklarını açıkladı.

UEFA VE FİFA KURALLARI GEREĞİDİR

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na getirilen Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba bugün parti heyeti ile birlikte TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i ziyaret ederek  şike süreci ile ilgili bilgi aldı.

Ziyaretten sonra resmi twitter hesabından bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çifti, şunları kaydetti:” Şanlıurfasporumuzun durumu zaman alacaktır. Hukuki prosedür tamamlanmalı. Sonuçta cezalar şahsi verilecektir. UEFA ve FİFA kuralları gereğidir.”ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan