Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Bakan Fakıbaba: Konuklu ile ilgili şikayetimiz değerlendirilmedi !

Bakan Fakıbaba: Konuklu ile ilgili şikayetimiz değerlendirilmedi !

( ŞANLIURFA – RHA ) Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Bilim Sanayi – Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, sabah saatlerinde Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti. Bakan Fakıbaba,”Konuklunun imara açılmasına karşıyım, bu konuda suç duyurusunda bulundum. İmara açılan yerle ilgili her yere şikayette bulunduk; ancak şikayetimiz değerlendirilmedi.”dedi.

Bakan Fakıbaba ve Özlü, İl Valisi Abdullah Erin, vali yardımcıları ve milletvekilleri tarafından karşılandı. Valilik makamına geçen bakanlar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Fakıbaba, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’nın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında bir ekip halinde çalışacaklarını belirterek zamana ihtiyaçlarının bulunduğunu belirtti. Fakıbaba,”Amacımız Urfa halkının refah seviyesini yükseltmek. Urfalı isterse başaramayacağı hiçbir şey yok.”şeklinde konuştu.

HEPİMİZİN SAHİP ÇIKMASI LAZIM

Tarım arazilerinin imara açılması ile ilgili soruya da cevap veren Bakan Fakıbaba, Konuklu’da tarım arazilerinin imara açılmasıyla ilgili sorunun takipçisi olduklarını belirtti. Kentteki yerel yönetim ve kurum amirlerine çağrıda bulunan Fakıbaba,”Belediye başkanlarının, Valinin, STK’ların hassas olması lazım. İmara açılan yerle ilgili her yere şikayette bulunduk ancak şikayetimiz değerlendirilmedi. Konuklunun imara açılmasına karşıyım bu konuda suç duyurusunda bulundum. Elimden geleni yaptım. Hepimizin sahip çıkması lazım.” diyerek sözlerine ekledi.

Açıklamanın ardından Vali Erin, Bakan Fakıbaba ve Özlü’ye Şanlıurfa kültürünü anlatan tablo hediye etti.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan