Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / LPG soygunu yeniden başladı

LPG soygunu yeniden başladı

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa‘da LPG fiyatları yeniden yükselmeye başladı. Hatırlanacağı üzere bir dönem Şanlıurfa’da adeta LPG soygunu yaşanmıştı.

SÜRÜCÜLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Akaryakıt istasyonlarının bir süre ara verdikleri ama bugünlerde tekrar başladıkları tek fiyata geri dönmeler, araç sahiplerinin tepkisine yol açtı.  Otogaz’ın litre fiyatı  bir gün içinde birden bire 2.20 TL den 2.60 liraya çıkınca sürücüler şaşkına döndü.  Otogaz’ın bu denli bir günde yükselmesi Şanlıurfalı sürücüler tarafından soygun olarak nitelendirildi.

FİYATLAR HAKKINDA MECLİSE ÖNERGE VERİLMİŞTİ

Hatta hatırlanacağı konu bilindiği gibi daha önce TBMM‘ye de taşınmıştı. Bazı vekiller tarafından LPG soygunu hakkında meclise önerge verilmiş daha sonra istasyon sahipleri de geri adım atmıştı. Ancak bu sıralar istasyon sahipleri geçmişe bir sünger çekerek tekrardan fiyatları yukarı çekince tepki de kaçınılmaz oldu. Urfalı sürücüler tepkilerini sosyal medya da dile getirdiler.

ÇOK UZAĞA GİTMEYEİN SURUÇ’TA LPG 2.20’YE SATILIYOR

Şanlıurfa’da bu derece LPG soygunu devam ededursun, yanı başımızda bulunan Suruç’ta LPG 2,20 liradan satılıyor. Hatta Gaziantep’te bu fiyat 2.10’lara kadar iniyor. Ancak Şanlıurfa’da istasyon sahiplerinin fiyat konusunda keyfi davranması ve yetkililerin duruma ses çıkarmaması ise kafalarda soru işaretine ve beraberinde sürücülerin tepkisine neden oldu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan