Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Şanlıurfa ‘Fuar Merkezi’nin tanıtım toplantısı yapıldı

Şanlıurfa ‘Fuar Merkezi’nin tanıtım toplantısı yapıldı

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanacak olan “Fuar Merkezi”nin tanıtım toplantısı özel bir programla düzenlendi.  

Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda düzenlenen programa AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, ilçe belediye başkanları, bazı sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, yaptığı açıklamada, Fuar Merkezi Projesinin Haziran ayında bitirilmesi için gerekenlerin yapılacağını söyledi.

11 NİSAN’DA BİTİRİLECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa için önem taşıyan 11 Nisan’da fuar merkezinin bitirileceğinin müjdesini verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan