Anasayfa / TÜM HABERLER / MHP’li Ayhan’dan, Başhekim Göz’e teşekkür plaketi

MHP’li Ayhan’dan, Başhekim Göz’e teşekkür plaketi

(ŞANLIURFA-RHA) Milliyetçi Haraket Partisi 25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ayhan, Akçakale Devlet Hastanesi’nde yapılan hizmetleri yerinde inceleyerek, Başhekim Şeyhmus Göz ve ekipine teşekkür plaketi takdim etti.

Mehmet Ayhan, “Aslında Akçakale Devlet Hastanesi’nin birçok eksikleri var. Örneğin doktor eksikliği, hemşire eksikliği var. Birkaç bölümümüz eksik kardiyoloji gibi eksikliklerimiz mevcut ama Başhekim Şeyhmus’u göz arandığı günden beri yakından takip ediyorum. Arada ziyaretlerimizi eksik etmiyoruz ve yapılan hizmetleri yerinde görme imkanımız oluyor. Gerçekten Şeyhmus hocam elinden gelenin daha fazlasını yaptı ve yapmaya gayret ediyor.  Bizler ilçe halkı olarak bunun farkındayız. Bugün de şahsım ve ilçe halkı adına teşekkür etmek istedim. Ben bir kez daha sizin aracılıģınızla başta Şeyhmus hocama ve bütün personele yapmış oldukları güzel çalışmadan dolayı teşekkür ederim. Diğer kalan eksiklerimizin tamamlanması için ben kendi şahsım olarak birebir not ederek kendi çapımda bir şeyler yapmaya gayret edeceğim inşallah.” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan