Anasayfa / TÜM HABERLER / Başkan Çiftçi,Hilvan’da ÇATOM’u Ziyaret
Başkan Çiftçi,Hilvan'da ÇATOM'u Ziyaret

Başkan Çiftçi,Hilvan’da ÇATOM’u Ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan ilçesinde esnafı ziyaret ederek ÇATOM merkezini gezdi. ÇATOM merkezini gezen Başkan Çiftçi, kadınlara her zaman destek olacaklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile birlikte ilçedeki çalışmaları inceledi. Başkan Çiftçi ve beraberindekiler ilk olarak Belediye bünyesinde bulunan ÇATOM merkezini ziyaret etti. Burada kadın kursiyerlerle bir araya gelen Başkan Çiftçi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kursları gezen Başkan Çiftçi, kadınlara her zaman destek olacaklarını söyledi. Başkan Çiftçi ve beraberindekiler daha sonra Esnafı gezdi. Esnafı gezen Başkan Çiftçi, esnafın sorunlarını dinledi. Başkan Çiftçi, esnaf ziyaretinin ardından Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Şube Başkanlığı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan