Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Viranşehir’de elektriğin cenazesi kaldırıldı
TEDAVI GORDUGU HASTANEDE ONCEKI GUN YASAMINI YITIREN OFLU ISMAIL OLARAK TANINAN ISMAIL HACISULEYMANOGLUNUN (77) SIYASET, IS VE SANAT DUNYASINDAN BIRCOK KISININ KATILDIGI CENAZE TORENINDE CAMI AVLUSUNA SIGMAYAN KALABALIK SOKAGA TASTI. KILYOS MERKEZ CAMIINDE DUZENLENEN CENAZE TORENINE, HACISULEYMANOGLUNUN ESI KISMET, OGULLARI HASAN VE BASAR HACISULEYMANOGLUNUN DA ARALARINDA BULUNDUGU AILE FERTLERIN YANI SIRA, CEVRE VE SEHIRCILIK ESKI BAKANI ERDOGAN BAYRAKTAR, ESKI DEVLET BAKANI CAVIT CAGLAR, ESKI TRABZONSPOR BASKANI IBRAHIM HACIOSMANOGLU, MEHMET AGAR'IN OGLU TOLGA AGAR, SEDAT PEKER'IN KARDESI ATILLA PEKER, NECDET ULUCAN, ZEYNEL ABIDIN ERDEM, ERAY KAPICIOGLU, MURAT CEVAHIR, MEHMET KOYMEN, ISMAIL TURUT, METIN SENTURK, HAKAN URALIN DA ARALARINDA BULUNDUGU BIRCOK ISIM KATILDI. HACISULEYMANOGLUNUN ESI VE COCUKLARI AVLUDA TAZIYELERI KABUL ETTI. FOTOGRAF: TANER YENER/ISTANBUL,(DHA)

Viranşehir’de elektriğin cenazesi kaldırıldı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde  vatandaşlar artan elektrik kesintileri yüzünden elektrik öldü yazılı pankartlarla tabut taşıdı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde artan elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi. Twitter’de de gündem olan ilçedeki kesintiler yüzünden vatandaşlar değişik bir protesto yöntemi buldu.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde son günlerde yaşanan elektrik kesintilerine tepki gösteren vatandaşlar, “Elektrik öldü” pankartları açarak tabut taşıdı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan