Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Canbeylilerden Beyazgül’e Tam Destek (VİDEOLU)

Canbeylilerden Beyazgül’e Tam Destek (VİDEOLU)

 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Partiye destek her geçen gün artıyor.

Şanlıurfa’nın önde gelen aşiretlerinin yanı sıra ismi sayılır kanaat önderlerinin AK Davaya verdiği destek çığ gibi büyürken bir büyük destekte Canbeyli aşiretinden geldi.

Şanlıurfa’nın önde gelen aşiretlerinden Canbeyli Aşireti, aileye mensup yüzlerce vatandaşla AK Parti İl Başkanlığına gelerek Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve diğer ilçe adaylarına tam destek verdiklerini söyledi.

MİTİNG HAVASINDA DESTEK TOPLANTISI YAPILDI

 Şanlıurfa’nın bilinen aşiretlerinden Canbeyli aşiretine mensup yüzlerce kişi AK Parti il Başkanlığına yürüyüş yaparak geldi. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül ve İl Başkanı Bahattin Yıldız tarafından karşılanan Canbeyli ailesi adeta miting havasında bir destek toplantısı düzenledi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın önce parti binası önünde hitap ettiği topluluğun önde gelen kanaat önderleri  daha sonra partinin toplantı salonuna geçti.

Destek yürüyüşünün andından geldikleri AK Parti binası önünde açıklama yapan Canbeyli ailesinin kanaat önderlerinden Selahattin Canbeyli ve Cihan Canbeyli’nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Partiye tam destek verdiklerini söyledi.

Böylesi bir kalabalık topluluğu görmekten oldukça mutlu olduğu gözlenen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül destek ziyaretinden dolayı Canbeyli Ailesine ve üyelerine teşekkür etti.

BEYAZGÜL: PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR BERABERİZ

 Canbeyli ailesi ve dostlarının daima yanlarında olduklarının altını çizen AK Başkan Adayı Beyazgül, “Canbeyli ailesiyle geçmişe dayanan dostluklarımız var. Siyasette birlikteliklerimiz var. Bunlardan daima biz mutlu olduk ve olmaya devam ediyoruz. Yolumuz uzun. Durmak Yok Yola Devam. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle pazara kadar değil mezara kadar beraberiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ise desteklerinden dolayı Canbeyli ailesine ve büyüklerine teşekkür ettiklerini söyledi.

Canbeyli ailesi adına parti önünde açıklama yapan Cihan Canbeyli AK Partiye verdikleri desteği kamuoyuna anlatmak amacıyla böyle bir yürüyüş ve destek toplantısı düzenlediklerini belirterek kendilerini yalnız bırakmayan aile bireylerine ve AK Parti ailesine minnettarlık duyduklarını kaydetti.

Parti önündeki kalabalığın içeresinde belirlenen ailenin önde gelen isimleriyle istişarelerde bulunmak üzere partinin toplantı salonunda yapılan görüşmede söz alan Selahattin Canbeyli ise  31 Mart yerel seçimlerinde Canbeyli aşireti olarak AK Partiye destek sözü aldıklarını söyledi.

AK Parti İl Binası Toplantı Salonunda devam eden görüşmelerde Karaköprü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Baydili, Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Başkan Adayı Mehmet Kuş ve ilçe parti başkanları Canbeyli aşiretine birer selamlama konuşması yaptı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan