Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Canpolat: Esnafımızın Ak Parti’ye Güveni Tam

Canpolat: Esnafımızın Ak Parti’ye Güveni Tam

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, ilçe mahallelerde çalmadık girmedik gönül bırakmıyor. Canpolat, Süleymaniye esnafını ziyaret ederek, “Esnafımızın her zaman olduğu gibi AK Parti’ye olan güveni tam. Bizlere olan teveccühleri yüksek. Esnafımızla olan birlik ve beraberliğimiz bozulmasın” dedi.

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarına devam ediyor. İlçe mahallelerde çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayan Canpolat, bu kez Süleymaniye esnafının yanında oldu. Süleymaniye’de faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Canpolat, vatandaşlardan gelen sorun ve talepleri dinledi.

ADAY CANPOLAT: ESNAFIMIZDAN SÖZ ALDIK

Esnafın AK Parti’ye olan güveninin tam olduğunu belirten Canpolat, “Bugün esnaf ziyaretimiz kapsamında Süleymaniye esnafını ziyaret ettik. Esnafımızın her zaman olduğu gibi AK Parti’ye olan güveni tam. Bizlere olan teveccühleri yüksek. Bizde hiç durmadan 31 Mart akşamına kadar çalışacağız. İnşallah 31 Mart sonrası da vatandaşlarımızın temennileriyle devam edeceğiz. Esnafımız sağ olsun, var olsun. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Esnafımızı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha yüksek oy çıkarabilmesi için destek vereceklerine söz veriyor. Ben buradan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

‘VATANDAŞLARIN ÖNERİLERİNİ DEĞERLENDİRİYORUZ’

Vatandaştan gelen talep doğrultusunda hareket ettiklerini söyleyen Canpolat, “Vatandaşlarımıza yapacağımız projeleri, çalışmaları aktarıyoruz. Onlarda bize önerdiği çalışmaları alıp, değerlendiriyoruz. Bizde onlara birlikte başaracağımıza, devam edeceğimize dair söz veriyoruz” diye konuştu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan