Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kızılay seçime tek listeyle gidiyor

Kızılay seçime tek listeyle gidiyor

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa Kızılay Şube Başkanlığı bu hafta sonu seçime gidiyor. Tek listeyle gidilecek seçimde Dr. Ahmet Hamdi İnan aday.

Şanlıurfa Kızılay Şube Başkanlığı Kongresi 17 Şubat Pazar günü Şair Nabi konferans salonunda 10 da yapılacak. Siyaset ve sağlık sektöründe adından sıkça söz ettiren İnan’ın adaylığı tüm kesimlerden tam not aldı.

AHMET İNAN KİMDİR?

1952 Yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk ve ortaokulu Şanlıurfa’da okudu. 1968 Yılında Urfa Lisesini birincilikle bitirip Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine başladı. 1975 Yılında mezun oldu ve Taksim İlk yardım Hastanesinde ihtisasa başladı. 1980 Yılında Genel Cerrahi Uzmanı oldu. Askerliğini Kayseri Askeri Hastanesinde Uzman Teğmen olarak yaptı. 1981 Yılında Şanlıurfa Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak göreve başladı. 10 Yıl Başhekim olarak idari görevde bulundu.

Özel Şanmed Hastanesi kurucularından olup, hastane başhekimliği görevini yürütüyor. Halen aynı Hastanede Operatör Doktor olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Yerli ve yabancı Tıp dergilerinde makaleleri yayınlanmıştır. Ulusal Cerrahi Derneğine, Türk Kolon ve Rectum Cerrahi Derneğine, Hepatico-bilier Cerrahi Derneğine, Ulusal Endoskopik-Laparaskopik Cerrahi Derneğine, Endokrin Cerrahi Derneğine üye olup, Şanlıurfa İlahiyat Vakfı ve Şurkav Vakfı Mütevelli Heyetinde aktif olarak çalışmaktadır. Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı merhum M. Akif İnan’ın kardeşidir.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan