Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kadınlar Türkiye Kupası Heyecanı Şanlıurfa’da Yaşanacak

Kadınlar Türkiye Kupası Heyecanı Şanlıurfa’da Yaşanacak

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Kadınlar Türkiye Kupası’nın Basın Toplantısı Şanlıurfa’da Düzenlendi

27 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında Şanlıurfa’nın ev sahipliğinde organize edilecek Kadınlar Türkiye Kupası’nın basın toplantısı düzenlendi.27 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında Şanlıurfa’nın ev sahipliğinde organize edilecek Kadınlar Türkiye Kupası’nın basın toplantısı düzenlendi.Özel bir Hotel’de düzenlenen toplantıya, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Selami Işık, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün, TBF Genel Sekreter Yardımcısı Emin Balcı, Federasyon yetkilileri ile Kadınlar Türkiye Kupası’nda mücadele eden takımların temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren TBF Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün, “Umarım Şanlıurfa’ya kadın basketbolunu taşıyarak, buraya sportif anlamda bir hareket getirmiş oluruz. Geçen yıl Mardin’de dolu tribünlere karşı oynadık. Mardin’de, TKBL’de mücadele eden çok güzel bir kadın takımı kuruldu. Mardin kadın basketboluna sahip çıktı. Umarım burada da aynı ses gelir. Bizler burada şehirle bütünleşmek istiyoruz. Geçen yıl Mardin’de dolu tribünlere oynadık.Umarım Şanlıurfa’da da dolu tribünlere oynarız. Kupada mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar dilerim. Hak eden kupayı kazansın.” dedi.

Şanlıurfa’nın en genç nüfusa sahip illerden biri olduğunu kaydeden Şanlıurfa Vali Yarımcısı Selami Işık, “Gençler adına yapılan projelere yer vermekten ve Kadınlar Türkiye Kupası’na ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019 yılını Göbeklitepe yılı ilan etmesiyle birlikte bu kupa da ilimizde büyük bir heyecan uyandırdı. Organizasyonun ilimizde düzenlenmesine emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’na ve tüm yetkililerine teşekkür ediyorum.Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum”dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan