Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Her Çarşamba Güzel Söyleşide Buluşalım…

Her Çarşamba Güzel Söyleşide Buluşalım…

Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu bünyesinde öğrencilerin görgü ve bilgilerini arttırmak üzere “Geleneksel Çarşamba Söyleşileri” düzenlenmektedir. Düzenlenen Geleneksel Çarşamba Söyleşileri’nin ilki 27 Şubat 2019 tarihinde “Renklerin Birbirini Kıskandığı Ülke: Hindistan” isimli söyleşi Fotoğraf Sanatçısı Abdullah Rezak ELÇi’nin sunumuyla gerçekleştirildi. ELÇİ, 1 ay süren Hindistan seyahatinde edindiği izlenimlerini Turist Rehberliği Bölümü öğrencileriyle paylaşarak Hindistan’da çektiği fotoğraf ve videolar ile sunumunu tamamladı. İkinci söyleşi de Doç.Dr. Ali Rıza ÖZTÜRKMEN “GAP’ın Tarım ve Turizm Potansiyeli” konularını sunmuştur.

Okul Müdürü Doç.Dr. Ali Rıza ÖZTÜRKMEN “Bu söyleşiler bölgesel, ulusal çapta, kültür, sanat, turizm ve tarih konularını içerecektir. Bu periyodik söyleşiler istekli tüm öğrencilerimize açıktır. Her pazartesi proğram duyurularak, 1 saatlik söyleşi gerçekleştirilecektir. 2 haftadır başladığımız bu etkinlik Merkezi Derslik Amfisinde oldukça ilgi toplamıştır. Tüm öğrencilerimize açık olan bu etkinliğimize daha ilginç konu ve konuklarla devam edeceğiz. Üniversiteli olmanın ayrıcalığını yaşamak isteyen tüm öğrencilerimiz Üniversitemizde yoğun olarak devam eden tüm etkinlik, toplantı ve kongreleri takip etmelidir. Yeni eğitim – öğretim döneminde artan bu etkinlikler tüm hemşerilerimize açık olup, Üniversitemiz web sayfasında takip ederek, katılabilirsiniz, bekliyoruz.”

Programların detayları üniversitemiz web sitesi, http://toiyo.harran.edu.tr/, ve twitter  (@hruturizmveotel) ve instagram (hruturizmveotelyo) adreslerinden takip edebilirsiniz.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan