Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Serdar Şeyhanlıoğlun’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

Serdar Şeyhanlıoğlun’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşılırken Şanlıurfa’da AK Partiye her geçen gün destek çığ gibi büyüyor. Kent merkezinde ve ilçelerinde açılmış seçim bürolarını dolduran Şanlıurfalılar yine açılan seçim bürolarını mitinge dönüştürüyor.

Mitingi havasında geçen seçim bürosu açılışlarına bir tanesi de Eyyübiye’de eklendi.  Şeyhanlı aşiretinin önde gelen ismi ve AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üye 4. Sıra adayı Serdar Şeyhanlıoğlu binlerce kişinin katılımıyla görkemli bir seçim bürosu açılışı yaptı.

Yoğun katılımla gerçekleşen seçim bürosu açılışına, Ak parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekili ve MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, MHP Milletvekili İbrahim Özyavuz, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, Karaköprü ve Haliliye Belediye başkan adayları, aşiret reisleri,  kanaat önderleri ve birçok vatandaşlar katıldı.

Şeyhanlı aşiretine ve Serdar Şeyhanlıoğlu’na böylesi görkemli bir mitingile açılış yaptığı için teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, “Biz buradan hizmetten, belediyecilikten bahsederken öte taraftan neyden bahsediliyor. İlk defa AK Parti döneminde insanlarımız hizmet gördü. Yaşlılarımız evde bakım hizmeti aldı, engellerimiz annesi ilaç alabildi, çocuklarına bakabildi, daha önce kapı kapı dolaşıp çocuklarımızın kitaplarını tamlayalım diye otuz günümüzü kırık günümüzü harcardık. Bu yayın evi bu kitap evi diye dolaştık, kitaplarımız masaların üzerine konuldu” dedi.

Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, MHP Milletvekili İbrahim Özyavuz, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, Karaköprü ve Haliliye Belediye başkan adaylarının birer konuşma yaptığı seçim bürosunu açan AK Parti Eyyübiye İlçe 4. Sıra Encümen adayı Serdar Şeyhanlıoğlu, “31 Mart akşamı 1 Nisan sabahının zaferini kutlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan