Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Diyarbakır Açsh İl Müdürü Açar’ın 11 Nisan Kurtuluş Mesajı

Diyarbakır Açsh İl Müdürü Açar’ın 11 Nisan Kurtuluş Mesajı

Diyarbakır Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halit Açar, 11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Yayımladığı mesajında, “Şanlı” ünvanını almaya hak kazanan Urfa’nın 11 Nisanda gösterilen kurtuluş mücadelesinin Anadolu’ya örnek olduğunu belirten Diyarbakır Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halit Açar,  Şanlıurfa halkının kendi topraklarında birlik ve beraberlik içinde destansı bir özgürlük mücadelesi sergilediğini söyledi.

11 Nisan 1920 tarihinde tüm imkansızlıklara rağmen özgürlük ve bağımsızlığına düşkün bir milletin, birlik ve beraberlik içinde neler yapabileceğinin ebediyen hatırlanacağı bir tarih olduğunu belirten Açar,  Ulusal kurtuluş mücadelemizin eşsiz zaferlerinden olan bu tarihin, kutlu şehir Urfa’nın bayramı olduğunu belirtti.

Açar, “Dünyanın bir çok yerinde, özellikle İslam aleminin yaşadığı topraklarda bugün yaşanan işgal ve zulümlerin, ancak ve ancak 11 Nisan ruhunu yaşayan, bu bilince sahip insanların bir araya gelmesiyle mümkün olabileceğini bir kez daha hatırlatmak istiyor, bizlere; üzerinde özgürce yaşayacağımız bir vatan bırakan bu kutlu mücadele uğruna canını veren şehitlerimizi, gazilerimizi minnetle anıyorum” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan