Anasayfa / TÜM HABERLER / Büyükşehir, Viranşehir’de Okul Kampüs Yolunu Asfaltladı-(VİDEO)

Büyükşehir, Viranşehir’de Okul Kampüs Yolunu Asfaltladı-(VİDEO)

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir-Ceylanpınar Karayolunda yapımı tamamlanan okulların yer aldığı kampus yolunu asfaltlayarak çamurdan ve tozdan kurtardı.

Eğitim ve öğretime her platformda destek veren Büyükşehir Belediyesi kış aylarına girmeden önce okul yollarını çamurdan ve çukurdan kurtararak öğrencilerin ve öğretmenlerin hizmetine sunuyor.

Eskiden toprak olan yolda kazı ve dolgu çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, alt yapı çalışmalarının ardından yolu sıcak asfaltla buluşturarak halkın hizmetine sundu.

VELİLERDEN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Kış aylarına girmeden 4 ayrı lisenin yer aldığı okul kampus yolunu asfaltlayarak öğrencileri ve öğretmenlerini çamurdan kurtaran Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eden idareci ve veliler, “Yolumuz yoktu. Büyükşehir Belediyesi kışa girmeden çalışma başlattı ve yolumuzu asfaltladı. Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan