Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Erdoğan’dan Vekillere:Vatandaşa Gidin..

Erdoğan’dan Vekillere:Vatandaşa Gidin..

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda milletvekillerine ve partililere hitaben bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyyip Erdoğan, “Bundan böyle kesinlikle her milletvekilimiz kendi seçim bölgesini ihmal etmemeli.Her hafta bölgesine gidecek.Vatandaşımızın hal ve hatrını soracak sorunları bize ulaştıracak” dedi.
DAHA FAZLA VERİM BEKLİYORUM
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gece geç saatlere kadar yoğun mesai harcayan yasama faaliyetlerinde bulunan milletvekillerine teşekkür etti.Erdoğan,”Yeni yönetim sisteminde güçler ayrılığının keskinleştirilmesi milletvekillerimiz üzerindeki yükü artırmıştır.

Kanun tekliflerinin en mükemmel şekilde hazırlanması ve yasalaştırılması bakımında milletvekillerimizde çok daha fazla verim bekliyorum. Bundan böyle kesinlikle her milletvekilimiz kendi seçim bölgesini ihmal etmemeli. Her hafta salı, çarşamba, perşembe… Bölgesine gidecek. Vatandaşımızın hal ve hatrını soracak muhtarlarla görüşme yapacak.

Bize ulaştırmasını bize ulaştıracak. AK Parti milletvekili olmak demek sadece salı, çarşamba, perşembe Ankara’ya gelmek değil. Vekillerimizin Ankara’daki çalışmaları kendi illerine de aktarmaları gerekir” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan