Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Urfa polisi kaçak ve sahte hijyen ürünlerine ‘dur’ dedi

Urfa polisi kaçak ve sahte hijyen ürünlerine ‘dur’ dedi

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla kentte kaçak ve sahte hijyen/sterilizasyon ürünlerine “dur” dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kentte kaçak ve sahte hijyen/sterilizasyon ürünleri ile mücadeleye yönelik çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili ekiplerce Eyyübiye ilçesindeki Evren Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Bölgesi’nde iki ayrı yere operasyon yapıldı.

Eyyübiye ilçesi Evren Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren bir işyerinde 10.874 adet (3070 litre) el temizleme jeli, 5.060 adet boş el temizleme jeli kabı ve 6.000 adet el temizleme jeline ait etiket ele geçirildi. Olayla ilgili S.K. ve M.B. isimli şahıslar hakkında T.C.K.’nın 186. ve 187. maddeleri uyarınca “İnsan Sağlığına Zararlı, Sahte Veya Yasa Dışı Ürünleri Satmak veya Üretmek” suçundan işlem yapıldı.

Aynı konuya ilişkin yapılan başka bir operasyonda ise Eyyübiye İlçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir işyerinde, 2640 adet (660 Litre) el temizleme jeli, 11.520 adet (5760 litre) alkol bazlı hijyenik el temizleme solüsyonu ve variller içerisinde faturası ibraz edilemeyen 15 varil içerisinde 3135 litre (2475 kg) etil alkol (Etanhol) ele geçirildi. Olayla ilgili N.Z. ve M.S.G. isimli şahıslar hakkında 5607 SKM ve T.C.K.’nın 186. ve 187. Maddeleri gereğince  İnsan Sağlığına Zararlı, Sahte Veya Yasa Dışı Ürünleri Satmak veya Üretmek” suçlarından işlem yapıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan