Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Ömer Dodanlı yazdı: Bir şehir ve bir takım!
Ömer Dodanlı yazdı: Bir şehir ve bir takım!

Ömer Dodanlı yazdı: Bir şehir ve bir takım!

Bazen bir şehri en iyi o takım anlatır. O şehir hakkında bilgi mi almak istiyorsunuz o takıma bakın, zaten o takım size o şehir hakkında tüm bilgiyi verir.

Bakın Şanlıurfaspor’a Şanlıurfa kadar yorgun.
Bakın Şanlıurfaspor’a Şanlıurfa kadar kimsesiz.
Bakın Şanlıurfaspor’a Şanlıurfa kadar sahipsiz.
Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs salgını ülkemizde de baş gösterince hükümetimiz de bazı tedbirler aldı. Alınan tedbirlerden biri de ülkemizde futbol liglerinde küme düşmenin kaldırılmış olması.
Biz Şanlıurfaspor battı bitti derken, Şanlıurfaspor alınan kararla 2.Lig’de kaldı ve adeta bu bize altın tepsi de sunulan bir fırsat oldu.
Bizim sanayiciler, medya, siyasiler, bürokrasiler olarak bize sunulan bu fırsatı iyi değerlendirip Şanlıurfaspor’u ayağa kaldırmamız gerekirdi. Ama görüyoruz ki, yere düşmüş ve can çekişen Şanlıurfaspor’a her gelen “bir tekme de ben atayım” derdinde.
HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREKİRŞanlıurfaspor için kurtuluş reçetesini çok da uzakta aramamak gerekir. Çünkü kurtuluş reçetesi belli ve ortada, sadece bu reçeteyi uygulayacak hekimi arıyoruz. Şanlıurfaspor’u kurtuluşa erdirmenin yollarını ararken, çözümü sadece bir ya da birkaç kişiden de beklememek gerekiyor.
BEYAZGÜL ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPTIBen bu yazımda öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ayrı bir parantez açmak ve teşekkür etmek istiyorum. Şanlıurfaspor’un kurtulması için ilk günden beri üstüne düşeni yapacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül hem sözünü tuttu hem de nasıl bir Urfaspor sevdalısı olduğunu da gösterdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül sözünü tuttu tutmasına ama daha önceden “şöyle yapacağım Urfaspor için böyle yapacağım” diyenleri de artık sahneye alma zamanı gelmedi mi?
STK, SANAYİCİLER VE İŞ ADAMLARI SAHNE SİZİN!
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül sözünü tuttu şimdi sıra bu şehirde tabela asıp benkent sevdalısıyım diyen STK, sanayiciler ve iş adamlarında. Özellikle Şanlıurfa’da iş yapan, bu şehirden ekmek kazanan ve bu şehirden para kazanan iş adamları ve sanayiciler sözüm sizedir. Şanlıurfa’da bulunan sanayici ve iş adamlarının çok değil her birinin sadece Şanlıurfaspor’a 5 bin TL gibi küçük bir yardım yaptığın düşünürsek nasıl bir ciddi yardım toplanacağını siz düşünün.
Kentin her sorunuyla ilgilendiğini söyleyen tabela STK’larına da iki çift lafım var. Öyle tabela asıp toplantılarda böbürlenerek bu şehirde STK’lık yapılmaz. Eğer siz gerçekten bu şehrin sorunlarına bu kadar duyarlı ve memleket sevdalısı iseniz yarım asırlık şehrin en büyük sembolü gün ve gün veriyor. İşte burası er meydanı, hadi görelim kim ne kadar bu memleketi seviyor!
ŞANLIURFASPOR’A SPONSOR LAZIM!Şanlıurfaspor’da şüphesiz en büyük sorun kalıcı gelir ve sponsorun olmaması. Şanlıurfaspor’u düze çıkarıp eski günlerine kavuşturmak istiyorsak ilk yapmamız gereken şey, yüksek gelir getirecek bir sponsor bulmalı ve Şanlıurfaspor’a mutlaka kalıcı gelir sağlanmalı.
KAMPANYAYA DESTEK YETERLİ OLMADIBildiğiniz üzere Şanlıurfaspor yöneticileri tarafından kulübe destek amacıyla “Can Suyu Kampanyası” başlatıldı. Biz kampanya başlar başlamaz sevindik ve Şanlıurfaspor’a yüklü miktarda bir bağış toplanacağını düşündük. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve ne umduk ne bulduk. Birkaç siyasi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül dışında kimse yardım yapmadı. Şanlıurfa’da o kadar milletvekili varken, CHP Milletvekili Aziz Aydınlık dışında kimse kampanyaya destek olmadı. Diğer milletvekilleri bırakın destek olmayı Şanlıurfaspor’un ismini ağızlarına almaya çekindiler.
TEŞEKKÜR!Ben yazımda futbolcuların alacakları için uğraşan, hala Şanlıurfaspor’u kurtarmak için borçları yapılandıran, gece gündüz demeden bu şehrin sembolü olan Şanlıurfaspor için koşturan yönetici arkadaşlara da huzurunuzda teşekkürü bir borç bilirim.
Ama şunu kimse unutmasın ki, takım küme düşse de sevdalar küme düşmez.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan