Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Antep Güneydoğu’yu tek başına sırtlıyor! Urfa’nın esamesi okunmuyor!
Antep Güneydoğu’yu tek başına sırtlıyor! Urfa’nın esamesi okunmuyor!

Antep Güneydoğu’yu tek başına sırtlıyor! Urfa’nın esamesi okunmuyor!

(RHA AJANS/RHA) – Türkiye İhracatçılar Meclis (TİM) tarafından düzenlenen Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı Prestij Kitabı Basın Tanıtım Toplantısı’nda açıklanan ilk 1.000 listesinde Gaziantep’ten 70, Kahramanmaraş’tan 9 ve Mardin’den 5 firma yer aldı. Şanlıurfa’nın ise listede esamesi okunmadı.
Zaman zaman Gaziantep- Şanlıurfa karşılaştırılması yapılsa da aslında Şanlıurfa’nın Antep’ten her anlamda geri kaldığı görebilmek mümkün oluyor.
Sadece Gaziantep’in sanayi ve ekonomisine bakıldığında bile Şanlıurfa’nın ilerisinde olduğu apaçık ortada… Türkiye İhracatçılar Meclis (TİM) tarafından düzenlenen Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı Prestij Kitabı Basın Tanıtım Toplantısı’nda açıklanan ilk 1.000 listesinde Gaziantep’ten 70, Kahramanmaraş’tan 9 ve Mardin’den 5 firma yer aldı. Şanlıurfa’nın ise listede esamesi okunmadı.
Türkiye İhracatçılar Meclis (TİM) tarafından düzenlenen Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı Prestij Kitabı Basın Tanıtım Toplantısı’na katılan GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci,  kitapçıkta yer alan ilk 1.000 ihracatçı listesinde Gaziantep’ten 70, Kahramanmaraş’tan 9 ve Mardin’den 5 firmanın yer aldığını açıkladı.
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan