Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Ekinci,Emlak Vergisini vezneden ödedi,örnek oldu
Başkan Ekinci,Emlak Vergisini vezneden ödedi,örnek oldu

Başkan Ekinci,Emlak Vergisini vezneden ödedi,örnek oldu

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, son ödeme tarihi 31 Aralık olan emlak, ilan-reklam, kira borcu ve çevre temizlik vergilerinin şahsına ait kısmını belediye veznesinde ödedi.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, son ödeme tarihi 31 Aralık olan emlak, ilan-reklam, kira borcu ve çevre temizlik vergilerinin şahsına ait kısmını belediye veznesinde ödedi. Vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirten Başkan Ekinci, Belediyeye borcu olan mükelleflerin Emlak, ilan-reklam, kira borcu ve çevre temizlik vergilerinin yeniden yapılandırma tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak, alınacak vergi paralarının vatandaşlara hizmet olarak geri döneceğini söyledi.Vatandaşlara borçlarını yeniden yapılandırma ve fırsatı değerlendirmeye davet eden Başkan Ekinci, borç yapılandırmasının her gün Belediye Emlak birimi servisinde saat:10:00 ile 14:00 saatleri arasında yapılacağını kaydetti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan