Anasayfa / TÜM HABERLER / EĞİTİM / Sürücü kursları, ve eğitim kursları yeniden başlıyor
Sürücü kursları, ve eğitim kursları yeniden başlıyor

Sürücü kursları, ve eğitim kursları yeniden başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı yayımladığı yeni genelgede çeşitli kurslar, özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursları, sürücü kursları, eğitim ve rehabilitasyon merkezleri sokağa çıkma kısıtlamalarına uymak şartıyla yüz yüze eğitime başlayabileceği bildirildi.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı tarafından illere gönderilen yazıya göre çeşitli kurslar, özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursları, sürücü kursları, eğitim ve rehabilitasyon merkezleri sokağa çıkma kısıtlamalarına uymak şartıyla yüz yüze eğitime başlayabileceği bildirildi.
Milli Eğitim Bakanlığından (MEB), özel öğretim kurumlarından çeşitli kurslar, özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursları, motorlu taşıt sürücüleri kursları, iş makineleri sürücü eğitim kursları, hizmet içi eğitim merkezleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ve mesleki eğitim merkezlerinin sokağa çıkma kısıtlamalarına uymak şartıyla yüz yüze eğitime başlayabileceği bildirildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Haliliye’de TYT-AYT Kursu Kayıtları Başladı-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan