Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Şanlıurfa’da hangi günler kısıtlama olacak? İşte o sorunun yanıtı
Şanlıurfa'da hangi günler kısıtlama olacak? İşte o sorunun yanıtı

Şanlıurfa’da hangi günler kısıtlama olacak? İşte o sorunun yanıtı

(RHA AJANS/RHA) – İçişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda, 81 il valiliğine genelge gönderdi. İstanbul, Ankara ve İzmir'in de dahil olduğu 58 ilde hafta sonu kısıtlaması hem cumartesi hem de pazar uygulanacak. Kısıtlama cuma akşamı saat 21.00'de başlayıp, pazartesi sabahı saat 05.00'te sonra erecek.

İçişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda, 81 il valiliğine genelge gönderdi. İstanbul, Ankara ve İzmir'in de dahil olduğu 58 ilde hafta sonu kısıtlaması hem cumartesi hem de pazar uygulanacak. Kısıtlama cuma akşamı saat 21.00'de başlayıp, pazartesi sabahı saat 05.00'te sonra erecek.
Dün yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine genelge gönderildi. 'Tedbirlerin Gözden Geçirilmesi' konulu genelgede daha önceki genelgelerle risk gruplarına göre düzenlenen hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamaları yeniden düzenlendi.
Genelgeye göre hafta içi günlerde 21.00-05.00 saatleri arasında tüm Türkiye'de sokağa çıkma kısıtlaması uygulamasına devam edilecek.
Hafta sonlarında ise düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında uygulanacak.
Buna göre düşük ve orta riskli iller şöyle:
Batman, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Uşak, Van, Şırnak.

Advert

İlginizi Çekebilir

“Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şahıs yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 42 İlde düzenlenen Narkoçelik-14 operasyonlarında 321 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan