Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Urfa’da çok sayıda kişinin mal varlığına el konuldu! Resmi Gazete’de yayımlandı
Urfa'da çok sayıda kişinin mal varlığına el konuldu! Resmi Gazete’de yayımlandı

Urfa’da çok sayıda kişinin mal varlığına el konuldu! Resmi Gazete’de yayımlandı

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’da birçok kişinin mal varlığına el konuldu. İlgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
 
Şanlıurfa’da FETÖ, DEAŞ ve PKK/KCK terör örgütleri ile ilişkisi bulunduğu iddia edilen 13 kişinin mal varlığına el konuldu.
Resmi Gazetede yayımlanan  kararname ile çok sayıda kişi, kurum ve derneğin Türkiye’de bulunan mal varlıkları donduruldu.
Resmi Gazetede bugün, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın imzasıyla yayımlanan kararname ile birlikte aralarında FETÖ,  IŞİD, PKK ve DHKP-C ile ilişkilerinin bulunduğu iddia edilen çok sayıda kişi, kurum ve vakıfların Türkiye’deki mal varlıkları donduruldu.
Şanlıurfa’da FETÖ terör örgütü dolayısıyla Abdulkadir Aksoy ve Bahattin Karataş, PKK/KCK terör örgütü nedeniyle de Abdulkadir Zenger, Abdulrahim Delibaş, İsmet Kem, Mehmet Tören ve Muzaffer Ayata’nın mal varlıklarına el konulduğu duyuruldu.
Öte yandan terör örgütü DEAŞ ile bağlantısı bulunduğu iddia edilen İsmail Bayaltun (Soylu), Hüseyin Demir, Mahmut Özden, Mahmut Demir, Mikail Arıkan ve Mustafa Mol’un da mal varlıkları donduruldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Elektrik kesintilerini protesto eden CHP’Lİ Tanal, Enerji Bakanlığı önünde oturma eylemi başlattı

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, elektrik kesintilerini protesto etmek amacıyla Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde oturma eylemi başlattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan