Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Mersavi Aşireti, Mehmet Kasım Gülpınar, Ecz. Vedat Doğar ve Mehmet Ekinci’ye Tam Destek Veriyor

Mersavi Aşireti, Mehmet Kasım Gülpınar, Ecz. Vedat Doğar ve Mehmet Ekinci’ye Tam Destek Veriyor

Mersavi Aşireti’ne mensup meclis üyeleri, seçim iletişim bürosu açılış programında bu desteği net bir şekilde ifade ettiler. Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Haliliye Belediye Başkanı adayı Ecz. Vedat Doğar ve Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkanı adayı Mehmet Ekinci, binlerce kişinin katıldığı seçim ofisi açılışında adeta miting havasında karşılandılar.
Mersavi Aşireti’nden Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Adayları da bu destek açıklamasına katıldılar. Hasan Karataş, Şahin Demirel, Furkan Boz, Fuat Sağıroğlu, Aziz Yavuz, Adil Yıldız ve, Halil Kızılelma gibi isimler, seçim iletişim bürosunun açılış töreninde “Ahlaklı belediyecilik düsturuyla; Adil düzeni yerelde kuracağız” ifadeleriyle desteklerini dile getirdiler.
Bu açıklamayla birlikte, Mersavi Aşireti’nin Yeniden Refah Partisi adaylarına sağladığı desteğin belirginleştiği görülürken, Şanlıurfa’da yerel seçim atmosferi daha da renklendi.

Advert

İlginizi Çekebilir

“Mahzen-33” operasyonlarında 16 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Beşiktaş, Esenyurt, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Pendik ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-33” operasyonlarında;16 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan