Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Üzerinden kamyon geçen kişi ile ilgili flaş gelişme

Üzerinden kamyon geçen kişi ile ilgili flaş gelişme

( ŞANLIURFA – RHA ) Geçen Cumartesi günü Şanlıurfa Hal Pazarı’nda yaşanan kaza nedeniyle öldüğü açıklanan Hüsnü Gülen’in ölmediği ortaya çıktı. Hastanede tedavisi devam eden Gülen’in tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 Olay,  sebze ve meyve halinde meydana geldi. Hüsnü Gülen,  Adana’da yüklediği karpuzları, kamyonla  Şanlıurfa halindeki  Aydın Akbaş’ın iş yerine getirdi. Kamyonun kasasındaki karpuzların indirilmesi sırasında sıcaktan bunalan Gülen ise iş yeri önüne kilim serip üzerinde uyumaya başladı. Bu sırada adı öğrenilmeyen bir kamyonet sürücüsü hale karpuz almaya geldi. Karpuzları kamyonetine yükleyen sürücü aracının hemen önünde kilim üzerinde uyuyan Hüsnü Gülen’in yanı başındaki terliklerine basıp kamyonetine bindi. Dalgın olduğu öne sürülen sürücü, direksiyon başına geçerek hareket ettiği aracıyla önünde yatan Hüsnü Gülen’in üzerinden geçti. Çevredekilerin bağrışmasıyla şoför aracı durdurdu. Vatandaşların da destekleriyle araç kaldırıldı. Aracın altında kalan Gülen, bulunduğu yerden çıkartıldı. Daha sonra yaralı Gülen, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Gülen’in hastanedeki tedavi işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan